Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу підкорюватимуть українців своїми пародіями.

Так, артист у першому випуску шоу встиг приміряти образ Тіни Кароль, яка є ведучою проекту разом з репером і продюсером Потапом. На сцені шоумен з'явився в шкіряному чорному плащі з білосніжною косинкою на голові, доповнивши жіночне вбрання макіяжем з фірмовою червоною помадою Кароль на губах і перукою з золотими локонами. Юрій пожартував, що саме так могла б виглядати "Тіна після карантину".

Численні шанувальники співачки жартома відзначили, що Юрій дійсно зовні нагадує пухленьку Кароль, проте точно не після карантину, адже під час локдауну виконавиця активно займалася спортом і дотримувалася правильного харчування, схуднувши на 6 кіло.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Став + в коментарях, якщо у тебе така ж сама ситуація 😁"

Фолловери не пройшли повз: "Тіна, яка на карантині 6 кг скинула:🗿 🗿", " Тіна без скакалки💜 😹"," пупсик Мій солодкий пупсик", " щось Тіна дуже сильно схудла. Це фото з майбутнього через років десять. 😂 😍👏🇺🇦 🥇".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність