Популярна українська співачка Аліна Гросу, образ якої ще не встиг охолонути від розлучення, і російський актор Роман Полянський вже не приховують свої стосунки.

Так, 25-річній Аліні і 37-річному Роману приписували пристрасні стосунки, проте виконавиця і режисер бажали відмовчуватися на цю тему. Нещодавно, на День всіх закоханих парочка нарешті вирішила розповісти всім про своє кохання.

Аліна Гросу і Роман Полянський / фото: Instagram
Аліна Гросу і Роман Полянський / фото: Instagram

Молоді люди зробили це оригінальним чином. Вони записали спільну романтичну композицію "Полотенце", яка вже звучить на всіх майданчиках. Цього разу ми вирішили розповісти нашим читачам про минуле життя російського актора, щоб знати, з ким "має справу" Аліна.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Романа Полянського називають новою зіркою російського кінематографа і театру. Чарівні персонажі в його виконанні запам'ятовуються з перших хвилин розповіді, але не завжди вони виявляються позитивними героями.

Роман Полянський народився в місті Омськ, вже в дитячому садку стало зрозуміло, що росте актор. Майстерно зіграна головна роль в дитсадківському спектаклі "Лускунчик" підказала батькам, в якому напрямку розвивати сина. На 2-му курсі училища Полянський вирушив до театральної студії. Гра на сцені настільки захопила Романа, що на 4-му курсі він твердо вирішив йти цим шляхом далі.

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео
Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот з відео

З першою дружиною Роман познайомився, коли навчався в Щукінському театральному виші. Дар'я Жулай - однокурсниця Полянського. З того часу артисти йшли по життю рука об руку. Сім'я для актора була надзвичайно важлива. У нього є донька Марфа. Актор любить дітей і всіляко балує свою доньку. За словами виконавця, кожній дівчинці важливо чути з ранніх років компліменти на свою адресу.

Ще в 2017 році фанати Полянського заговорили про зміни в особистому житті улюбленого актора. На сторінці Марії Куликової (зірка "Скліфосовського") в Instagram з'явилося весільне фото, на якому Полянський і Куликова постали в образі нареченого і нареченої. Підписники засипали пару привітаннями і компліментами, але Марія "вбила" сенсацію підписом "Кіношний РОМАневич..!".

У травні 2019 року в творчому житті Романа з'явилася нова сторінка. Актор знявся у відвертому кліпі української виконавиці Аліни Гросу. За зізнанням співачки, Полянський втілив на екрані образ чоловіка, поруч з яким хочеться розкриватися з яскравого боку. Кліп сподобався не тільки шанувальникам артистки, а й поціновувачам творчості Романа.

Роман Полянський, скріншот: YouTube
Роман Полянський, скріншот: YouTube

У цьому ж році на екрані стартував показ комедійного детектива "Галка і Гамаюн", в якому Полянський виконав роль капітана поліції Олега Качалова. Красень не проти завести інтригу на стороні, про що дізнається його вагітна дружина і наважується на злочин. У фільмі, який тепло прийняла публіка, головні ролі зіграли Ірина Пегова і Анна Снаткіна. В образі дружини героя Полянського виступила Євгенія Осипова.

Зараз продовжує поповнюватися скарбничка ролей актора в мелодраматичних серіалах. Це головні герої фільмів "Роман з минулим", "Місто наречених", "Чиста психологія". До слова, Аліна Гросу розповіла, що він потроху вивчає українську мову і остаточно переїхав до української столиці.

Раніше повідомляли, закохана Аліна Гросу поділилася потаємним: "Боляче, але приємно".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу вразила одкровенням: "Страшно було тільки два тижні".

Знай.uа писав, Аліна Гросу зізналася, що Олег Винник - її старший брат.