Просто з Одеси, яку вже буквально через кілька місяців завалять натовпи українських туристів, прийшли дуже тривожні новини. Виявилося, що телевізійні програми про "якість і кількість" показують не дарма.

Так, на міському ринку "Привоз" покупці зняли, як недобросовісний продавець робить з простроченого м'яса "свіжий" товар.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одесса как она есть".

На опублікованих кадрах можна помітити підпис: "Як з простроченого м'яса роблять свіже". Всю цю сцену знято в прихованому режимі, щоб не налякати продавця і показати українцям, як цей процес відбувається насправді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Користуючись нагодою, нам передають привіти з Привозу. Купуйте м'ясо в перевірених місцях", - повідомляють автори публікації.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні триває зростання цін на головні продукти харчування, в цьому списку також є і м'ясо - свинина, яловичина і курятина. Можна тільки уявити, як розчаруються покупці, після прийняття такої їжі, як на відео.

Також зазначимо, що така ситуація може бути не тільки в Одесі, але і на будь-якому ринку, в будь-якому українському місті. Саме тому варто попередити - хберігайте уважність і стежте за тим, що купуєте, адже це все коштує грошей, а на торговому ринку складно зараз що-небудь довести. Вимагайте чек!

Раніше повідомляли, харків'яни в трусах і з квітами почали "ловити" дівчат 8 березня: "Бубенці не підморозили?".

Як повідомляв Знай.uа, шкуродер задушив і закопав кота на очах у господарів: "Все об**яв".

Знай.uа писав, школярів знову відправлять на дистанційку: які області вийдуть в онлайн і коли.