Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна красуня повідомила численним шанувальникам в Сторіс неприємні новини - ще 2 березня вона відсвяткувала день народження, а вже в середу, 10 березня, дівчину терміново госпіталізували в одну з приватних лікарень Києва. Так, юна зірка зняла кілька відео з автомобіля швидкої допомоги, а також зробила огляд особистої палати.

Маша повідомила і причину госпіталізації - виявляється, у доньки Ольги запалився апендикс. Полякова-молодша продемонструвала і крапельницю, під якою лежить, а також з сумом повідомила, що мріє про апетитну їжу з фасфуду, проте вона заборонена красуні найближчі кілька тижнів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Мене поклали з апендицитом, як би... огляд на палату. Ні, ну просторненько, тут нікого не буде, якщо що, тааак...

I like this... Навіть вид непоганий"

"Мені сказали харчуватися цією штучкою (показує на крапельницю), а я хочу Мак, Я так хочу Мак (Макдональдс)!

Просто хочу Біг-мак меню і часниковий соус..."

instagram.com/stories/mashapolyakova