Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явився трепетний пост, який раніше виставляла до себе в Сторіс сама виконавиця. Так, артистка показала, як готуватися до одного з концертів, які вже встигла дати в Одесі та Херсоні.

Красуня зробила відео-селфі, виспівуючись перед виступом і зачаровуючи численних шанувальників голосом. При цьому зірка приміряла лише затишний халатик небесно-блакитного кольору з глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем без "фірмової" яскраво-червоної помади на губах, а також голлівудськими локонами.

"Тіна готується до концерту🔥

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Яка ж Тіна неймовірна!"

Фолловери не пройшли повз, захоплюючись голосом Кароль і цікавлячись, кому вона присвятила пісню про кохання: "Якщо співала для когось...То той для кого співала повинен бути щасливий....", "Наша найкраща, неймовірна❤️", " як же це божественно😍 😍 😍 😍"," як Вітні Х'юстон🥰", " цікаво, Тіна сама макіяжиться на концерт? Чи майстер по візажу🤔", " як шикарно😊 🥰".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату