Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився новим постом, сидячи на білосніжній кухні їх з Надею Дорофєєвої заміського будинку, закинувши ноги в кедах на стіл. Так, артист вирішив розповісти про популярну останнім часом завдяки Ілону Маску і Марку Цукенбергу соціальну мережу Clubhouse, яка припала Володимиру до душі.

Дантес розповів всі подробиці про соціальну мережу, де вже створював власну кімнату і говорив з шанувальниками і друзями на різні теми з творчого та особистого життя. Виконавець зізнався, що якщо раніше соромився або боявся говорити про щось - зараз так звані бар'єри зникли. Також зірка відзначив, що ніколи не знаєш, хто може "залетіти" в кімнату.

"Ранковий пост.
Звичайно ламповий))))

Ламповий, біолог, токсичний, модератор, спікер, інвайт та інші слова модні в останній місяць. І це заслуга Clubhouse.

Поки цей додаток доступний тільки для власників iOS.

Clubhouse дивовижна мережа, де відбуваються дискусії, які не зберігаються. Тобто будь-яка людина може послухати цікавих людей, їх міркування, суперечки на теми, які їм і Вам цікаві тільки в моменті цієї розмови. Але найунікальніше - будь-хто може піднятися до спікерів і задати питання або висловити своє бачення і теж стати аудіоінфлюенсером (слівце звідти))))

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У всіх кімнатах сильно стираються межі: територіальні, соціальні та взагалі всі. Тут не важливо хто ти, головне як і що ти говориш, головне твої думки, почуття.

І якщо ти боявся про щось говорити, то тут всі бар'єри зникають. До речі, ніколи не знаєш хто може залетіти в кімнату і який вектор прийме бесіда))) коротше, моторошно цікава Новинка."

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.