Ведучий і зірка шоу" Холостяк " Григорій Решетник вирішив показати і зачарував шанувальників фото з молодшим сином.

Він на фото позує біля вікна під променями ранкового сонечка з блакитнооким маленьким хлопчиськом. Хлопчик зацікавлено дивиться в камеру, а Решетник посміхається від приємних моментів.

"Ранок у мене починається не з кави, а з обіймів синів", - написав Гриша.

Фото тільки з малюком, але без Гриші з'явилося на сторінці дружини Решетника, Христини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мій блакитноокий янголятко. На кого все-таки вам схожий?",- написала мама.

Шанувальники прийшли в захват від фотографій 3-місячного блакитноокого хлопчика. У коментарях батькам написали безліч теплих слів і відзначили, що хлопчик сонячний і схожий на янголятка. А за схожістю все-таки в ньому побачили більше татових обрисів.

"Сонечко хлопчик ангелик .дуже гарненький🙌", "Благодать"," схожий на тата❤️❤️", " яка харизма, який погляд . А які, глибокі очі . Від чоловічок🔥", "Як це мило та приємно😍😍😍І в мене ранок починається саме так🥰🥰🥰🥰Заради цим моментів хочеться жити і зустрічати ранки🌈", "Такий зайчик маленький 😍", "Милота😍", "Красунчик😍", "Чудовий ранок 😍", "Які ж ви класні ❤️", "Яка милота!", "Дивовижно хлопчики", "Я в захваті! Справжні Чоловіки!", "Ніжні обійми бадьорять на цілий день!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дружина Решетника з "Холостячки" показала улюбленого карапузика, і це не Гриша

Як повідомляв "Знай.uа", Решетник вразив схожістю" холостяків " Заливако і Михайлюка.

Також "Знай.uа" писав, що дружина Решетника з "Холостячки" назвала забавні прізвиська новонародженого малюка.