Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася яскравим фото з аеропорту "Бориспіль", позуючи біля літака, примірявши стильний спортивний костюм-оверсайз і масивні сонцезахисні окуляри. Так, артистка зізналася, що летить в Стамбул, Туреччина, проте зовсім не на відпочинок, а щоб пройти обстеження всього організму в одній з приватних клінік Туреччини.

Красуня зізналася, що робить таке обов'язкове обстеження раз на рік разом зі своєю сім'єю. Зірка вирушила в клініку разом з мамою Катериною і запропонувала численним шанувальникам задати питання.

"Добрий денейшн😎
Нарешті лечу на Check Up!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раз на рік я беру свою сім’ю ( не всіх звичайно, а тільки тих хто був слухняний😂) і лечу в Стамбул на обстеження організму, в клініку!

Все розкажу в сторіз, якщо є питання, пишіть в коментарях👇🏻

Стамбул чекай❤️"

Фолловери не пройшли повз, проте були й ті, кому не сподобалося, що Леся літає на обстеження до Стамбула, а не проходить його в Україні: "а в Україні немає фахівців????", "Несподівано) розкажіть, будь ласка, чому саме в Стамбулі? Не Україна?, Німеччина?, Ізраїль?", "Ого реклама😂 😂 😂. Укр медицину прям принизили😮", " в Україні найкращі лікарі, ні?".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.