Житель Російської Федерації накинувся на 8-річного українського хлопчика з грубою матюкливою лайкою. Відомо, що чоловік програв школяру в мережевій грі. Партія завершилася майстерним матом пішаком. На віртуальній дошці ресурсу Lichess у дорослого гравця не залишилося жодної фігури, окрім короля.

Про це розповів батько юного шахіста, житель української столиці Віктор Пузанов в мережі Facebook.

"Будь-який бразилець, індієць, американець здалися б після програшу тури, але тут ні. Воно продовжувало борсатися. І малюк вирішив поставити йому мат пішаком, просто, щоб показати йому його рівень. І воно почало лаятися", - написав чоловік.

Публікація Віктора Пузанова, скріншот: Facebook
Публікація Віктора Пузанова, скріншот: Facebook

Також Віктор опублікував скріни як листування гравців в чаті, так і самої фінальної розв'язки партії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У хлопчика, який грав білими, залишалися дві тури (одна з них - ще в позиції після рокіровки), кінь і сім пішаків. Суперник українця втратив все, а його чорний король виявився затиснутий фігурами дитини на "B8".

Український школяр поставив мат пішаком дорослому супернику з РФ, скріншот: Facebook
Український школяр поставив мат пішаком дорослому супернику з РФ, скріншот: Facebook

Хлопчик вирішив дати урок дорослому супернику-грубіяну, і поставив тому мат пішаком. Зазначимо також, що під час листування українець попереджав гравця, що поскаржиться адміністраторам шахового ресурсу на лайки, щоб того забанили.

"Вони таки безнадійні. Я не знаю, що з ними робити. Ця імперська с*ань буде нам с*ати завжди, і нашим дітям, і нашим онукам. Мат пішаком малюк йому таки поставив. P. S. на лайки поскаржився, я його навчив. P. S. 1 довелося пояснювати, що таке "х**ол", хоча інстинктивно він зрозумів, що його намагалися зачепити. P. S. 2 за помилки в правописі посварив. P. S. 3 Шкода, мене не було поруч, підказав би написати, що ще як здаються, верещать як свині, аби в живих залишитися", - зазначив батько маленького шахіста.

Раніше повідомляли, підліток потролив пролітаючих над Кримом росіян: "На вихід!".

Як повідомляв Знай.uа, зневодненим кримчанам пустять "холодненьку" на честь 8 березня.

Знай.uа писав, поки кримчани сидять без води Поклонська з "золотим" гаджетом Джобса говорить про мир.