Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно чоловік знаменитості, ведучий і продюсер Юрій Горбунов поділився радісною новиною - виявляється, він стане учасником нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.
Так, у другому випуску шоу шоумен збирається пародіювати співачку Тіну Кароль, яка є ведучою проекту разом з репером Потапом. Для жіночного образу Кароль Горбунов приміряв довгу білосніжну сукню, масивний бюстгальтер і високі латексні ботфорти яскраво-червоного кольору, доповнивши вбрання макіяжем з фірмовою червоною помадою Тіни і перукою з золотими локонами.

При цьому Потап зіграв роль Катерини Осадчої, начепивши незмінну "фішку" ведучої - незвичайний капелюшок. Катерина у виконанні Потапа нібито цікавилася у Тіни у виконанні Юрія, чи не сильно та погладшала і чи не хоче скинути вагу, на що Горбунов жартівливо назвав дружину "хамкою" і похвалився стрункими ніжками. Варто відзначити, що Потап і Горбунов - куми, репер хрестив маленького сина зіркової сім'ї, Івана. Також Кароль є давньою подругою Каті та Юрія.

Також Катя Осадча показала, як перетворити Новий Рік 2021 на казку з підручних матеріалів

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А ще Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко