До будинку шкуродера, який задушив кота в Царському селі, навідалися активісти.

В Царському селі Одеської області шкуродер замордував сусідського кота на очах у власника. Після того, як інформація про інцидент поширилась в мережі, будинок зловмисника розмалювали, на місці почалися зіткнення. Про це повідомляє місцеве видання 048.ua, посилаючись на Telegram-канал Новини Одеса.

Зазначається, що до будинку шкуродера прийшли зоозахисники, які "помітили" будівлю написами червоною фарбою. Тепер житло підозрюваного у жорстокому поводженні з тваринами "прикрашають" написи: "виродок", "тварь", "ганьба".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Незабаром через ці написи біля будинку почалися зіткнення. На місці перебувають правоохоронці.

Нагадаємо, у Царському селі власник кота попросив правоохоронців вжити заходів до сусіда, оскільки той у нього на очах вбив тварину. Слідчі почали кримінальне провадження. У мережі опублікували відео злочину. Сам живодер пояснив свій вчинок тим, що кіт нібито обгидив його територію.

Нагадаємо, шкуродер задушив і закопав кота на очах у господарів

Як повідомляв портал Знай.ua, львівських собак труять проносним через "фекальні сюрпризи" на клумбах

Також Знай.ua писав, зоозахисники розповіли, як врятувати отруєних тварин