Популярна українська співачка Джамала анонсувала вихід нового треку і показала шанувальникам кілька свіжих фото в яскравому образі.

Відповідні знімки з'явилися в її Insta-stories.

Співачка кримськотатарського походження Джамала почала свою кар'єру близько 20 років тому, проте стала відома широкому колу людей після перемоги в 61-й пісенному конкурсі "Євробачення 2016" з піснею "1944". Зараз Джамала продовжує випускати нові композиції і активно веде сторінку в соціальних мережах.

Нещодавно вона анонсувала фанатам новий альбом під назвою "Ми", який вийде вже в п'ятницю, 13 березня. Виходячи з уривка треку, який вона опублікувала на своїй сторінці, можна сказати, що він буде досить спокійним і легким і розповідати слухачеві про любов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В Insta-stories Джамала в черговий раз нагадала шанувальникам про вихід альбому, разом з чим показала знімки з недавньої фотосесії. На кадрах українська зірка постала в блискучому ТОПі асиметричного фасону з довгим рукавом і глибоким декольте. На низ виконавиця одягла напівпрозорі чорні колготки, а волосся розпустила пишними кучерями.

На одному зі знімком Джамала запропонувала зібратися фанатам з кімнаті в соціальній мережі Clubhouse або ж провести прямий ефір в Instagram.

Нагадаємо, що Джамала розповіла, як це, увійти в топ - 100 найуспішніших жінок України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала, яка нещодавно народила другого сина, показала фанатам свою сім'ю.

Також Знай.uа писав, що Джамала розповіла про своє материнство Каті Осадчій.