Популярна українська співачка і успішний блогер Ірина Федишин порадувала фанатів новим знімком з сином Олегом.

Відповідне фото з'явилося на її сторінці в Instagram.

Ірина Федишин вже багато років радує шанувальників своєю творчістю, а віднедавна відновила свою концертну діяльність. Однак, крім сцени і запису пісень, виконавиця активно веде свою сторінку в Instagram, де показує нові фото і розповідає про подробиці особистого життя.

Цього разу Федишин відійшла від модних нарядів і вирішила приділити час родині. Вона похвалилася чарівними селфі з сином Олегом, з яким вирушила запускати квадрокоптер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Для прогулянки співачка вибрала простий наряд у вигляді білого спортивного костюма і шкіряної куртки з асиметричним краєм. Ірина обійшлася непомітним макіяжем, а волосся зібрала в недбалий хвіст. Поруч же позував її син Олег, який був одягнений в чорну куртку і червоні кросівки, які доповнив шапкою того ж кольору.

"Мама повернулася у сім’ю😍 Гуляємо з Олежиком, запускаємо дрон. Він іграшковий і Олежик дуже любить цю іграшку. Це єдине, що його захоплює більше ніж гаджети ))", - написала Федишин під фото.

Шанувальники були заворожені щасливим знімком матері і Сина і засипали співачку компліментами в коментарях під постом:

Нагадаємо, що Федишин розповіла про своє ставлення до святкування 8 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, щасливу Ірину Федишин закидали квітами, і це не чоловік.

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин з вражаючим декольте привітала українок з 8 березня:"світлий янголятко".