У другому випуску реаліті-шоу" Від пацанки до панянки " дівчата самостійно провели голосування і змусили покинути проект свою конкурентку.

Відомо, що на "Новому каналі" стартував новий сезон реаліті-шоу "Від пацанки до панянки", в якому дівчата намагаються стати леді. Цей сезон присвятили залежностям, з якими учасниці повинні будуть розлучитися.

У другому випуску шоу викладачі поставили дівчат перед важким вибором: для того, щоб потрапити в школу леді, їм необхідно вибрати найслабшу учасницю і вигнати її.

– Я першою запропонувала влаштувати голосування, – розповідає Вікторія #Снєжа Топчай. – І висловила свою позицію: проект має залишити Наталія #Чекуня Гаврик. Адже вона постійно тупить та нецензурно висловлюється.

Пацанки / скріншот з відео
Пацанки / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Голосування привело дівчат в замішання: деякі і зовсім не захотіли брати в ньому участь, оскільки не в праві розпоряджатися чужою долею, а деякі просто не змогли вибрати когось одного, оскільки Бід наробили все.

Наталя Гаврик прийшла на проект не просто так: дівчина з дитинства не відчувала батьківської любові. Її батько і мати розійшлися ще коли їй було 3 роки через пияцтво. Батько продовжує в тому ж дусі і навіть не пускає дочку додому, якщо вона не принесе йому пляшку горілки. Працює і живе Наталя в селі, проте за важку роботу їй платять копійки.

Наталія Гаврик / скріншот з відео
Наталія Гаврик / скріншот з відео

– Усвідомлюю, що наробила дурниць у перший день знайомства з дівчатами, – пояснює Наталія. – Але я не хочу залишати проект так швидко. Бо просто не маю де ночувати, коли повернуся в село. А ще дуже хочу змінитися та позбутися своїх Zалежностей.

Все ж дівчата вирішили, що Гаврик повинна покинути проект. Учасниці довелося виїхати, проте вже в кінці випуску викладачі вирішили дати їй шанс і повернули на проект.

Нагадаємо, що "Від пацанки до панянки" покинула перша учасниця: хто не зміг відмовитися від минулого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, пацанка Покрищук оголила груди на 8 березня і показала, як святкувати: "я тобі нагадаю".

Також Знай.uа писав, що учасниці "Від пацанки до панянки" ледь пройшли процедуру знайомства.