Президент Володимир Зеленський надіслав подарунок дівчинці з Чернівців, яку покарали на 8-е березня через те, що її батько не здав гроші на подарунок.

Детальніше про це написав голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук у Facebook.

Як раніше писав Знай.uа, у Чернівцях стався скандал в одному з дитячих садків: вихователі покарали маленьку дівчинку і залишили без подарунка на 8 березня за те, що її батько не здав гроші в комітет. Педагоги спеціально відправили батькові фотографію, на якій його дочка сидить окремо, поки інші діти грають.

Ситуація миттєво набула розголосу і викликала обурення в соціальних мережах. Звістка дійшла і до президента України Володимира Зеленського, який не зміг залишитися осторонь. Гарант Конституції від свого імені передав скривдженій дівчинці подарунок на 8 березня, який їй вручив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Коли через черствість дорослих п’ятирічній Маргариті у садочку не дісталося на свято рівноправ’я жінок подарунка, це випадок для оцінки чернівецьких міських керівників. А сьогодні Маргарита отримала презент від Президента України і розповіла по секрету про свої мрії. Нехай вони здійсняться, а про рівність прав ми дбатимемо не лише у святковий день", - написав губернатор.

Нагадаємо, що аліменти на дітей платитимуть навіть бабусі і вітчими – Парламент прийняв новий закон.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Мінсоцполітики озвучили нові суми надбавок для пенсій-хто отримає додаткові сотні гривень.

Також Знай.uа писав, що школа не пускає батьків на атестацію першокласника: мама попросила про допомогу.