У Російській Федерації напівроздягнений чоловік провисів на краю балкона, поки його за ногу тримала дівчина.

Про подробиці події розповіли очевидці в соціальних мережах.

Повідомляється, що інцидент стався в селищі Новоберезовський на околиці Єкатеринбурга, Свердловська область, РФ. У вівторок, 9 березня, чоловік в одних штанях з невідомих причин опинився за вікном, не падаючи лише завдяки тому, що за ноги його тримала дівчина. Екстремал неодноразово намагався влізти назад в квартиру, проте через те, що висів догори дригом, зробити цього було неможливо.

Як розповіли очевидці, дівчина, яка тримала його за ногу, просила перехожих допомогти врятувати її приятеля.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Жінка дуже сильно кричала про допомогу. Двоє чоловіків просто підійшли і побігли до них додому, - розповідає автор відео. - Потрапили, мабуть, в квартиру і відповідно відтягнули його з балкона".

Місцеві розповіли, що чоловіка благополучно підняли наверх, після чого на місце події прибули правоохоронні органи і швидка медична допомога.

Нагадаємо, що у Києві, у Святошинському районі, 14-річна дівчинка покінчила життя самогубством. Вона повідомила мамі, що вже повертається додому, після чого забралася на 18 поверх будинку і зістрибнула вниз.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві виявили труп жінки з ножовим пораненням, повідомили в поліції. Припускають, що вона була співробітницею правоохоронних органів.

Також Знай.uа писав, що в Одесі, за попередньою версією слідства, наклав на себе руки 18-річний юнак — він стрибнув з балкона загального користування багатоповерхівки.