Відома українська співачка Ірина Федишин анонсувала концерти в Одесі.

Ірина Федишин є активною користувачкою Instagram. За її акаунтом стежать 365 тисяч користувачів соціальної мережі, які з нетерпінням чекають на нові публікації своєї улюблениці. А співачка не втомлюється тішити їх новими кадрами зі свого життя.

Цього разу Ірина Федишин порадувала шанувальників з Одеси, анонсувавши аж два сольні концерти в місті-перлині біля моря.

"Місто Одеса, 12 березня чекаю вас у себе на концерті. Їду до вас з новими піснями, з хітами їду, з яскравою шоу-програмою. Будемо співати, танцювати і заряджатися позитивним настроєм", - запросила на свої концерти співачка.

Концерти пройдуть в Одеській філармонії 12 березня о 18 та 20 годині.

Ірина Федишин, скрін з відео
Ірина Федишин, скрін з відео

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Зазначимо, що Ірину Федишин вважають найбільш гастролючою співачкою України. За весь свій творчий шлях вона дала понад 1500 концертів. При цьому кожен концерт співачки - це справжнє вражаюче шоу.

Нагадаємо, Ірина Федишин випустила нову пісню під назвою "Обійми"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Федишин прогулялась з Лесею Українкою у її день народження

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин зізналася, про що сумує