Тіктокерка під нікнеймом Jengolbeck займається вивченням соціальних мереж і програмуванням. Нещодавно дівчина розповіла про дивний патент Facebook, який допомагає платформі пропонувати користувачам друзів.

З'ясувалося, що подряпини і пил на камері телефону допомагають соціальній мережі зчитувати унікальну інформацію, щоб видавати в стрічці потенційних знайомих.

За словами Jengolbeck, якщо кілька користувачів платформи відвідували один і той же захід і один з них знімав і відправляв контент іншим – ви можете стати друзями в Facebook.

скріншот

"Отже, нікого з нас немає на однакових фото, ніхто з нас не знає один одного. Я просто зробила фото з тобою і кимось ще, і ви обидва запостили їх у Facebook", - зазначила блогерка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Експерт додала, що механізм соцмережі аналізує дефекти на лінзі та визначає, що люди мають однакове фото, яке зробив автор контенту в один і той же час. У підсумку Facebook рекомендує користувачам підписатися на акаунти один одного.

До речі, після того як ЗМІ виявили фішку, соцмережа відкинула використання механізму. Але на даний момент невідомо, чи використовує Facebook подібну аналітику для Instagram або месенджера WhatsApp.

Нагадаємо, глава Facebook Марк Цукерберг поділився топ-5 улюблених книг.

Як повідомляв портал Знай.uа, Facebook Instagram випустив велике оновлення для Messenger та Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники Facebook працюють в жахливих умовах у розпал пандемії.