Популярного реп-виконавця Чакі Трілла (справжнє ім'я Корі Детідж) застрелили в штаті Джорджія в Сполучених Штатах.

Як повідомляє видання The Mirror, 33-річного музиканта застрелили в його власній машині. Близько третьої години ночі за місцевим часом невідомі проїжджали поруч на своєму авто і розстріляли машину репера. Чакі помер у лікарні від серйозних поранень.

Раніше артист відправився в Атланту, щоб взяти участь у музичному заході. За інформацією джерела, молодого виконавця називали перспективним і багатообіцяючим у своєму напрямку. Близькі друзі та колеги висловили свої співчуття у зв'язку з трагедією.

репер Чакі Трілл, фото з Instagram
репер Чакі Трілл, фото з Instagram

Варто зазначити, що буквально за годину до події аналогічний напад стався на міжштатній автомагістралі 75. Невідомий вистрілив водієві в голову, потерпілого госпіталізували.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За словами очевидців, дві машини намагалися зайняти одну і ту ж смугу руху, що стало причиною конфлікту. Один з водіїв дістав зброю і зробив постріл, потім зник з місця злочину.

Нагадаємо, померла близька людина Мадонни і Сінді Кроуфорд – американський фотограф Рікі Пауелл.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії дружина розчленувала репера з України і кілька днів жила з тілом.

Також портал Знай.uа писав, що не стало однією з найвідоміших реперш Америки. Чинна Роджерс, відома під псевдонімом Chynna, пішла з життя у віці 25 років.