Британська королівська родина продовжує бути в центрі уваги — тепер нею займаються навіть українські коміки. Так, команда "Дизель Студіо" присвятить репортаж тіктоку королеви Єлизавети II.

Відповідна публікація була розміщена на офіційному акаунті "Дизель студіо" у соціальній мережі "Інстаграм".

Варто зазначити, що офіційного тіктока в королеви нема. Тому про що саме розповідатимуть у програмі "Dizel Night" поки що залишається загадкою.

"«Хочу в рек, хочу в топ», - періодично у своїй ванній наспівує англійська королева 👸🏼 Адже тепер Її Величність - користувач TikTok 🎵

Які трендові "відоси" знімає Єлизавета II і скільки переглядів у королеви - дивіться в цю суботу о 22:22 на телеканалі СТБ, в «Dizel Night» 💥" — йде мова у публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ілюстрацією для неї стала серія світлин, на яких актори вечірньої програми втілилися в образи членів королівської родини. Прикладом є перша фотографія, на якій обличчя одного з зірок "Дизель Шоу" Євгена Сморигіна накладене на тіло Єлизавети II, у тому числі й на портреті. На інших фото постали і принц Чарльз, і принц Вільям, і Кейт Міддлтон й інші головні фігури монаршого світу.

Можливо, у "Dizel Night" обговорять один з хітів тіктока — діпфейк з танцем "королеви", який висвітлювали іноземні ЗМІ

Нагадаємо, "Дизель Шоу" показали, як забрати жінку з клубу 8 березня: "Знадобляться залізні нерви"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко перевтілилася в Тіну Кароль і показала свій "Скандал": "Цього разу хоча б одягнена"

Знай.ua писав, актори "Дизель шоу" несподівано попросили про допомогу: "Ви можете..."