Для всіх любителів "містичних" загадок і для тих, хто виступає за охорону природи, з'явилися доволі цікаві новини. Так, в одному селищі в Кіровоградській області перехожий натрапив на дуже дивну картину - перед ним стояв дуб з погрозами.

І це не звичайні погрози на кшталт "відійди - не топчися" або "не сміти в лісі". Справа в тому, що хтось взяв на себе відповідальність говорити за самого "Бога".

Про це стало відомо завдяки публікації користувача мережі Facebook Андрія Гречаного у спільноті "Підслухано в Олександрівці".

Публікація Андрія Гречаного, скріншот: Facebook
Публікація Андрія Гречаного, скріншот: Facebook

"Якось гуляючи лісом зустрів ось такий дубок. На ньому напис "Хто спиляє дуб - помре" і ікона. Цікаво, що за історія у цього дубка. Що за святиня така? Хто його бачив? Знаходиться він за хутором там де у нас проходить ЛЕП.", - пише Андрій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що жителі селища Олександрівка та інші користувачі мережі почали активно коментувати дану картину. Вже є кілька версій, чому цей дуб такий цінний. Всі дерева дуже важливі, але чому саме цей дуб може нести загрозу людському життю?

Ось, що пишуть під публікацією: "В Україні на всі дуби потрібно ікони вішати", "Мабуть, якась давня історія у цього дуба, і стоїть він як пам'ятник, нашому невігластву, безгосподарності, жадібності до наживи... Чи пробачить коли-небудь нам природа свідоме знищення флори і фауни? Навряд...", "Якщо навіть страх допоможе врятувати дерево - нехай буде страх.", "Колись один лісоруб спиляв таке дерево і через шістдесят років помер!!!".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, під Дніпром ялинку "залишили в живих" і нарядили просто в лісі: "На радість зайчикам і лисичкам".

Як повідомляв Знай.uа, буковинського браконьєра жадібність довела до труни - спиляне дерево помстилося сповна.

Знай.uа писав, київські ялинки атакували нахабні злодії - рубають десятками, наплювавши на сморід.