Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явилася архівна серія фото, на яких її шанувальники показали, як знаменитість виглядала 10 років тому. Так, фанати артистки запропонували аудиторії трохи пограти і спробувати відгадати, який рік і захід зображені на кадрах.

Фолловери, в свою чергу, почали вгадувати, помічаючи як сильно змінилася зірка. І дійсно, тоді у Тіни був зовсім інший образ, без "фірмової" яскраво-червоної помади на губах, об'ємних золотих локонів і елегантних вбрань. Варто відзначити, що ностальгічні кадри були зроблені на червоній килимовій доріжці щорічної номінації глянцю Viva "Найкрасивіші 2011" в далекому 2012 році.

"Програємо? 😛
Вгадай в якому році були зроблені ці фото?

Чекаємо правильну відповідь в коментарях ☺ "

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали вгадувати: "Там на стенді рік написаний😂2011👏"," 2012, там вже волосся відросло після стрижки)", " Я Тіну відкрила для себе місяць тому. Але стільки про неї здається знаю. На мою думку це премія журналу Viva в 2011", " 2011-2012?)".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату