Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, Даша знялася в кліпі Насті Каменських на пісню "Девочки рулят", яка вже встигла стати хітом. Так, артистка виставила яскраве спільне фото з самою Каменських, дизайнеркою Анною Андрійчук, ведучою Лесею Нікітюк і блогеркою Тетяною Парфільєвою, а фотографом зйомки стала найкраща подруга Астаф'євої, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк.

Варто відзначити, що Даша Астаф'єва (на фото крайня зліва) приміряла незвичайне спокусливе вьрання, в якому фанати виконавиці не зразу її впізнали. Зірка з'явилася перед камерою в облягаючій міні-сукні з глибоким декольте і червоних високих рукавичках, перетворившись з брюнетки на рудоволосу красуню.

"Скоро у маленької моєї улюбленої помадки-кучеряшки @kamenskux виходить нове відео на пісню #ДевочкиРулят

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

А ми поки присядемо, почекаємо ...

Летять поцілунки @annchuk @tanyaparfileva @lesia_nikituk і персику @moi_sofism

Було круто!"