Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 800 тис. фоловерів.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі, примірявши облягаюче вбрання з принтом, замінивши своє довге русяве волосся на перуку з платиновим каре. Красуня доповнила зухвалий образ вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, грайливо показуючи язик і підморгуючи на камеру. Також зірка поцікавилася у шанувальників, чи люблять вони трохи покривлятися.

"Весело сьогодні було 😜)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ви теж любите трохи покривлятися?)"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" на Кайлі Міноуг схожа в перетворенні😍", "Цицьки покинули чат...", "З язиком звичайно перебір був😅", " тут дуже нагадуєш Надю Дорофєєву😍 ☺", " Регіна, ви з Артуром Пірожковим не родичі, так схожі..", "Регіна вам дуже личить цей образ, красуня!!!🤍Ви думали колись пофарбуватися в блондинку? Просто дуже цікаво, мені здається що вам все піде!!!❤️❤️❤️".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася