Колумбійський блогер вживив собі грудні імплантати після програшу в парі — йому не вдалося набрати обіцяну кількість підписників в інстаграмі.

Про це розповідає місцеве видання Colombia.

Єферсон Коссіо програв парі своєму брату Хоану Лопесу, так як не зміг набрати 3 мільйони підписників. Через це, за умовами спору, Єферсон мав зробити собі штучні груди — інакше ж на це мав піти Хоан.

"Мене це не лякає. Я поспілкувався з хірургом, і мені пояснили, що операція не пошкодить мої грудні м'язи. Я буду ходити з імплантами три дні, а потім їх витягнуть. Шрам буде зовсім маленький і ледь помітний завдяки моїм татуюванням", - каже блогер.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак незабаром після демонстрації результатів операції блогер набрав встановлену кількість підписників. Через це на операцію пішов і Хуан, який вирішив підтримати брата (і, напевно, зірвати трохи "хайпу"). Чоловіки разом знялися для соцмереж в бюстгальтерах, хизуючися своїми новими грудьми з імплантатами.

Нагадаємо, Оксана Марченко до пластики і після: як змінилася ведуча "Х-фактора".

Як повідомляв портал Знай.ua, Сумська розтанула в кріслі косметолога, пластика зробить диво: водив по обличчю, як хотів

Також Знай.ua писав, Ірина Білик показала, як виглядала до популярності і пластики: "Сьогодні я згадую..."