Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", в якому щиро розповіла про стосунки з Дзідзьо і непростий період в їхній родині. Так, Ярослава Хома зізналася, що вони з чоловіком разом 20 років, проте в шлюбі лише 7. Дівчина мріє про первістка, проте у Михайла на дитину немає часу. За словами Slavia чоловік завжди ставить роботу понад сім'ю, навіть на зимові канікули в Домінікану виконавиця літала без чоловіка.

Так, Дзідзьо вирішив прокоментувати інтерв'ю дружини, в тому числі зазначив, що готовий до первістка. Михайло також пояснив, чому не мандрує з Ярославою. За словами співака, коханій більше подобаються подорожі, а йому - робота.

"DZIDZIO прокоментував інтерв’ю своєї дружини 👇

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня у «Зірковому шляху» співачка SLAVIA @slavia_official зізналася — мріє про дітей. Тим часом її чоловік, @dzidzio, не має на це часу.

Втім, днями в інтерв’ю одному з телеканалів зірковий детектив шоу МАСКА @maskaukrainetv зізнався: до народження дітей також готовий. Окрім того, прокоментував зимовий відпочинок Ярослави у Домініканській Республіці окремо.

Мовляв, обраниця обожнює подорожувати, а він — працювати. Улюблена справа приносить йому більше задоволення, аніж відпочинок 🔥"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.