Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, зірка цього разу показала, як правильно нахилятися за тим, що впало. Красуня спочатку впустила квітку, за яким незграбно нахилилася, розставивши ноги, а потім показала і правильний варіант - з зібраними разом колінами.

Ольгу вирішив спародіювати телеведучий, ведучий шоу "Маска" Володимир Остапчук, займаючись в одному зі столичних фітнес-клубів. Артист показав, що з важкими предметами, такими як млинці для штанги або гирі справи кардинально інакші: щоб випадково не погубити власні коліна варто нахилятися за ними з широко раставленнимі ногами, роблячи упор на п'яти і переносячи вагу зі спини на ноги.

"Як правильно підняті те, що впало

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Inspired by @freimutolia"

Фолловери не пройшли повз, прокоментувала публікацію і сама Ольга Фреймут: "Ви чарівний😂 😂 😂", " ахаххаха, ти завжди вмієш підняти настрій! Класно!!!😍 ", "Ахаха😂 Вова зробив мій день!!", "Мені подобається версія Остапчука😂", " 😂 😂 😂 😂 головне не переплутати🤣 🤣 🤣".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".