Популярна українська співачка Jerry Heil заінтригувала маскою Циклопа, який схвилював всю країну після чергового випуску шоу "Маска".

Фотографія, на якій Jerry Heil стоїть поряд з симпатичним Циклопом, з'явилася на офіційній сторінці шоу "Маска" у соціальній мережі Інстаграм.

"Співачка Jerry Heil @thejerryheil зізналася, що нещодавно їй зателефонував однокласник і поставив питання, яке хвилює всю країну! Хто приховується під маскою мімімішного Циклопа? Уважно дивіться новий випуск гіпершоу МАСКА вже цієї суботи, 13 березня о 21:00 на @kanalukraina!", - йдеться у повідомленні.

Jerry Heil, instagram.com/maskaukrainetv
Jerry Heil, instagram.com/maskaukrainetv

Глядачі шоу висунули свої ідеї стосовно того, хто може маскуватися під виглядом кумедного циклопа. Першість займає варіант - молода співачка Мішель Андраде. Щоправда, дехто вбачає у Циклопі й "Холостячку" Ксенію Мішину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"💯 Мішель 🔥🔥🔥", "Де вона взяла маску циклопа???", "Це 💯 Мішель Андраде 💯", "Це Мішель!", "Мені здається, що це Ксенія Мішина", "Може Мішель, вона російською добре співає без акценту", "Jerry Heil судячи з фото вища, ніж цей костюм 😂 Вона ж там не поміститься", "Мішель Адраде, сумнівів немає", - висувають свої припущення коментатори під фотографією.

Нагадаємо,

Коментарі, instagram.com/maskaukrainetv
Коментарі, instagram.com/maskaukrainetv

Коментарі, instagram.com/maskaukrainetv
Коментарі, instagram.com/maskaukrainetv

Коментарі, instagram.com/maskaukrainetv
Коментарі, instagram.com/maskaukrainetv

Нагадаємо, Ігор Ласточкін втер носа "корейцю" Ткачу: влаштував "дикі танці" не гірше, ніж Руслана. Ігор Ласточкін переодягнувся у запальну Руслану

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець одягнула рукавички у сіточку і показала жіночу силу: "Важливо не боятися". Олена Кравець розповіла про жіночу силу та знялася у неймовірно витонченому образі.

Також "Знай.ua" писав, що Боржемська розкрила секрет швидкого схуднення за тиждень: "Як? Ніяк". Боржемська зізналася, хто може схуднути за тиждень на 10 кг