У мережу потрапляють світлини зі зйомок н

ового сезону серіалу “Американська історія жахів”, де одну з головних ролей виконує Маколей Калкін.

Маколей Калкін - зірка новорічної сімейної класики “Один вдома” і “Один вдома 2” - не може похвалитися вдалою акторською кар'єрою. Тому можливість зіграти роль у культовому серіалі “Американська історія жахів” - хороша нагода повернутися на серйозні знімальні майданчики. Проєкт продюсує Райан Мерфі - один із творців серіалу “Ретчет” про медсестру у психлікарні, декількох сезонів “Американської історії злочинів” тощо, - тому фанати сценариста і продюсера готуються до грандіозного серіалу. Немає точних відомостей про зміст сезону, проте прихильники вважають, що він може розповідати або про прибульців, або русалоньок.

Поки відомо лише, що у Калкіна буде одна з центральних ролей. Продюсер проєкту Райан Мерфі розповів, що пообіцяв акторові секс з 72-річною акторкою Кеті Бейтс. Тоді він витримав паузу і сказав: "Схоже, я був народжений для цієї ролі".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

“Американська історія жахів” - серіал-антологія жахів. Кожен сезон розповідає окрему історію, в ній діють нові персонажі, описуються нові локації і конфлікти. Таким чином, сезони можна дивитися не за хронологією. Серіал апелює до містики і жахастиків при цьому проговорюючи інші теми: жінконенависництво, упереджень, расової ненависті.

Раніше повідомляли, зірка "Сам удома" підтвердив моторошні дані про збочення Джексона: спав з ним десяток разів.

Як повідомляв Знай.uа, Маколей Калкін знявся в рімейку "Сам удома" з головним лиходієм: змиваємося, поки нас ніхто не помітив.

Знай.uа писав, Маколей Калкін міг зіпсувати найкращий ситком в історії.