Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість полетіла в Стамбул, проте зовсім не на відпочинок, а щоб пройти обстеження всього організму в одній з приватних клінік Туреччини. Красуня зізналася, що робить таке обов'язкове обстеження раз на рік разом зі своєю сім'єю. Зірка вирушила в клініку разом з мамою Катериною і запропонувала численним шанувальникам задати питання.

Так, артистка провела невелику екскурсію по лікарні, розповідаючи про її переваги і відповідаючи на найважливіші питання фанатів. Раптово замість питання про лікування та обстеження Лесі надійшло несподіване повідомлення - анонім зробив Нікітюк пропозицію руки і серця. Сама ж ведуча жартівливо зазначила, що піде заміж тільки за султана.

instagram.com/lesia_nikituk/

"- Виходь за мене :)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- Тільки за султана"

Варто відзначити, що особисте життя Нікітюк приховує за сімома замками і не любить розповідати, чи є в даний момент у неї чоловік, а тому численні шанувальники навіть пропонували взяти участь ведучої в другому сезоні шоу "Холостячка". Крім цього, на безіменному пальці ведучої часто красується каблучка.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.