Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер заінтригувала шанувальників ще однією радісною новиною. Так, артистка повідомила, що вже зовсім скоро, 12 березня 2021 року, вийде її новий альбом, в якому Аліна зібрала хіти останніх років.

Для обкладинки красуня вибрала дуже незвичайний знімок, сидячи в чорній сукні з білосніжним коміром, доповнивши образ зачіскою із зібраним назад волоссям, а також макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. При цьому частина обличчя зірки нібито розліталася на дрібні уламки, поки сама Гросу дивилася в камеру.

"GROSU
NEW ALBUM 2021
12/03
ARE U READY? (Ви готові?)"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "завжди готові🔥 все Буде круто🙌"," Здрастуйте, Ви мені запам'яталися по пісні мелом на асфальте, а тепер ви актриса і так круто знімаєтеся в кіно😍 успіхів вам🙌", "Урааа вже чекаю з нетерпінням! 🔥❤️❤️❤️", "Чекаємо з нетерпінням🔥😍❤️", "😍😍😍😍😍 дивовижно красива😍".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу