Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап відправився на відпочинок без Насті, вибравши сонячний Дубай, ОАЕ. Так, артист відправився на канікули чоловічою компанією, з сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової.

Разом з хлопчиком, якого численні шанувальники також знають, як Потапчика, зірковий тато вирішив не обмежуватися прогулянками по місту і відпочинком на пляжі, орендувавши розкішний спорткар Ferrari 488 GTB і прокотившись з вітерцем. Примітно, що оренда подібного спорткара в Дубай починається від 28 тисяч гривень за добу.

"Сьогодні Rari @realpotap #dubai"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Супер і футболки підходять", "Під колір футболки брав?😂 ", "Цікаво скільки прокат коштує", " головне не подряпай;)", " Красиво жити, не заборониш!!!! Супер.", "Та ти шо 🔥", " забронювали тачку? 🙀 Ах, ви такі солідні люди в Дубаях)".

Крім люксового авто Потап показав їх з сином сніданок і те, вони засмагали на пляжі під парасолькою.

instagram.com/realpotap/