Пізно ввечері, 10 березня, був затриманий рейс з Домодєдово в Самару через п'яну дебоширку. Дівчина пронесла на борт літака алкогольний напій - пиво - після чого поскандалила з членами екіпажу.

Згодом з'ясувалося, що дебоширкою виявилася колишня учасниця "Дому-2" Елен Камінська, яку насправді звуть Оленою. Їй вдалося пронести на борт повітряного судна пиво, проте бортпровідниці помітили це і ввічливо попросили громадянку відмовитися від алкогольного напою.

Ексучасниця "Дом-2", скріншот: Telegram
Ексучасниця "Дом-2", скріншот: Telegram

Однак екс-учасниця "Дом-2" проігнорувала це прохання і не захотіла прощатися зі своєю пляшкою, що ні до чого доброго не привело. У результаті п'яна дебоширка почала голосно скандалити, що і змусило працівників викликати представників правоохоронних органів.

Вона летіла в рідне місто - Тольятті. Але їй довелося зустріти ранок в готелі з подругою і похміллям.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Олена вчора розви*бувалася на стюардесу, яка пустила її з пляшкою пива", - каже її подруга.

Нагадаємо, російської актрисі заборонили навіть близько підходити до України: "Чий Крим?". Прикордонниками було з'ясовано, що громадянка Російської Федерації - заслужена артистка Росії, актриса кіно і театру, відвідувала анексований Крим порушуючи встановлений порядок.

Як повідомляв Знай.ua, в Києві пасажири голими руками "відірвали" шматок автобуса - "Поламала Галя маршрутку!"

Також Знай.ua, п'яний пасажир заблокував літак з "гнидою з Кадетства" - настав час розплати