Українська медіаперсона, колишня наречена співака Віталія Козловського Раміна взяла для свого ютуб-проєкту інтерв'ю з російським музичним експертом Сергієм Сосєдовим, перш за все відомого українцям своїм членством у журі шоу "X-Фактор".

Анонсом бесіди Раміна поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Виявилося, що в одіозного музичного критика були не такі й прості часи: він втратив суму у 100 тисяч доларів в одному з російських банків. Є в нього і багатомісячна історія обіцянок від українського олігарха.

Проте у розмові Раміна не стала оминати гострих кутів, і Сосєдов висловив свої позиції щодо найгостріших політичних питань. Про Крим він зазначив, що не відвідував його з часів окупації, проте саму анексію незаконною він називати не став.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Обожнюю цей випуск за щирість і позицію. Багато в чому я не згодна, іноді хотілося вступити в суперечку, але коли є позиція, в яку ти віриш, це викликає повагу.

Безліч інсайтів, від позову Першого каналу за телефонну розмову і закінчуючи історією втрати понад 100 тисяч доларів в російському банку ... Історія про обіцянки від сім'ї українського олігарха довжиною в 4 місяці, думки про суїцид.

Як влаштований проєкт Х-Фактор і «Голос», як вибирають учасників.

Чому вважає розпад СРСР помилкою людства, а Крим «не наш». Про добропорядних поліцейських в Росії і Навальний.

Це інтерв'ю будуть цитувати і російські і українські ЗМІ! Подивіться обов'язково" — каже про свою програму сама Раміна.

Раніше ми повідомляли, колишня Козловського Раміна показала соски з м'якого ліжка.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна розповіла, як страждала булімією.

Також "Знай.uа" писав, що Раміна після втрати собачки натрапила на брехливих Шкуродерів.