Українська танцівниця й хореограф Олена Шоптенко, яка багатьом українця відома своєю багаторазовою участю і перемогою в шоу "Танці з зірками", продемонструвала свої надзвичайні навички у гарячому танці в домашній обстановці.

Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі Шоптенко спочатку стоїть за робочою поверхнею на кухні, але в якийсь момент не втримується і спирається на меблі, тим часом як її ноги пускаються в танець.

Олена Шоптенко, фото Instagram
Олена Шоптенко, фото Instagram

Невдовзі вона скидає фартух, виплясує на столі, робить з десяток ефектних па і вкладається на диван, після чого вимикає світло.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Шоптенко, фото Instagram
Олена Шоптенко, фото Instagram

Олена Шоптенко, фото Instagram
Олена Шоптенко, фото Instagram

"Коротко про те, як проходить мій побут або мама хоче на дискотеку", — пише зірка в описі до своєї публікації в інстаграмі.

Безумовно, хореографічна й виконавча майстерність танцю викликала справедливе захоплення в підписників чемпіонки світу з латиноамериканських танців і молодої мами.

Скріншот Instagram @alena_shoptenko
Скріншот Instagram @alena_shoptenko

Шоптенко змогла прославитися вже у першому сезоні шоу "Танці з зірками" — тоді у парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським стала переможницею проєкту.

Нагадаємо, Олена Шоптенко навчила фарбуватися на карантині: "загадково з маскою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко з "танців з зірками" показала, як можна готувати і доглядати за дитиною одночасно.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Шоптенко перенесла українців до старої Франції:"мені пощастило". Хореограф знялася в дуже незвичайній фотосесії.