На офіційній сторінці телепроекту "Світське Життя" в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація зі спільною фотографією Катерини Осадчої і Ектора-Хіменеса Браво.

Піст стосується свята Колодій, яке відзначалося нашими предками з давніх часів. В Україні також діє Масляна, що святкується, коли зима добігає кінця. Однак у Колодія сформувалися свої традиції, які відмінні від масляної. Це найдавніше свято не тільки проводів зими, а й розваги для заміжніх жінок.

"Колодія величаємо-весну зустрічаємо! Вже цієї суботи о 23.20 готуємо смачненьке з шеф-кухарем Ектором-Хіменесом Браво P. S. Ну і традиційний батл на Масляну: млинці або вареники?", - йдеться в публікації.

Осадча і Ектор, скріншот: Instagram
Осадча і Ектор, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ах!!! Який чоловік!!!...", "❤️❤️❤️", "🔥🔥🔥🔥", "❤️❤️❤️", - написали користувачі в коментарях до публікації. На фотографії Катерина Осадча і Ектор-Хіменес Браво постали усміхненими. Відомий шеф-кухар одягнувся у вишиванку, а одну руку вирішив засунути в кишеню, тоді як другий тримає гарний десерт з пелюстками квітів.

Нагадаємо, заспана Катя Осадча ледве вилізла з-під ковдри: треба заробляти гроші

Як повідомляв Знай.ua, суддя "МастерШеф" зняв весь одяг і розгнівав видом: "М'ячик в труси поклав"

Також Знай.ua, Юрій Горбунов роздаровує машини, поки Катя Осадча на зйомках. Один їх передплатників, самий счатлівий стане власником автомобіля Ford, або ж грошової винагороди.