Принц Вільям, відкинув звинувачення в расизмі, які були озвучені в інтерв'ю Меган Маркл і принцом Гаррі на адресу королівської сім'ї.

Принц Вільям був незворушний, коли його запитали про найбільш вибухову заяву, зроблену в інтерв'ю його братом принцом Гаррі та невісткою Меган Маркл про те, що поводження з ними в сім'ї було мотивовано расизмом.

У четвер, 11 березня, принц Вільям порушив свою мовчанку з приводу гучного інтерв'ю брата Гаррі з Опрою Вінфрі. Про це пише New York Post

Принц Вільям з дружиною, герцогинею Кембриджською, відвідували школу в Стратфорді на сході Лондона. На виході зі школи кореспондент запитав принца Вільяма, чи є королівська сім'я расистської.

"Ми абсолютно не расистська сім'я", - відповів герцог.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Герцог Кембриджський також додав, що не розмовляв зі своїм братом Гаррі після інтерв'ю з Опрою Вінфрі, проте планує зробити це.

Принц Вільям і Кейт Мілддтон, фото Reuters
Принц Вільям і Кейт Мілддтон, фото Reuters

До цих слів принца Вільяма єдиною реакцією монархії на скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі була ретельно сформульована заява бабусі братів, королеви Єлизавети II. У ній вона сказала, що "підняті питання, особливо расові, викликають занепокоєння", ввічливо зазначивши, що "спогади можуть відрізнятися", замість того, щоб заперечувати звинувачення.

Натомість герцог Кембриджський зробив це твердо і не двозначно.

Нагадаємо, принц Уельський Чарльз не став коментувати журналістам інтерв'ю свого сина Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета II відвернулася від онука Гаррі через скандальне інтерв'ю

Також Знай.ua писав, дружину принца Гаррі Меган Маркл звинуватили в булінгу