Російська блогерка й інфлюенсерка Анна Заворотнюк, найбільш відома як донька онкологічно хворої акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, продовжує намагатися підкорити олімп піраміди ієрархії в соціальних мережах за допомогою фотографій себе і публікацій, які мають збирати коментарі.

Нова світлина була розмішена на сторінці Анни в соцмережі "Інстаграм", яка є для дівчини основним майданчиком.

Заворотнюк-молодша знаходиться у своїй московській оселі. Для ранкового фото жінка обрала ліжко, вкрите темним покривалом. На Анні зелена сукня, а в руці вона тримає зелене у тон одягу яблуко — той фрукт, який у багатьох асоціюється з гріхопадінням Адама і Єви, а також став причиною летаргічного сну Білосніжки і способом самовбивства геніального британського вченого Алана Тюрінга.

"Бажаю вам усім прекрасного дня ✨🌕🕊

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Напишіть будь ласка, якщо вам не складно, якій темі присвятити пост🪶 що вам було б цікаво?" — написала Заворотнюк у пості, але відповідей толком і не дочекалася — в основному прийшли лише смайли-емодзі.

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк показала абсолютно здорову маму: "Набридли люди"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк у весняному образі перетворилася на " мою прекрасну няню": "Копія мами"

Знай.ua писав, чоловік онкохворої Заворотнюк Петро Чернишов здався в дуже поганому стані: "Що-то здав зовсім"