Український співак Віталій Козловський, який раніше був нареченим ведучої ютуб-каналу з інтерв'ю Раміни, поділився своїми думками про щастя, при чому зробив це зі свого "місця сили".

Публікацію про це естрадна зірка розмісив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Думки формують наше життя та майбутнє! Адже щасливий той, хто думає, що щасливий! 😉🌹", — написав Козловський у своєму дописі, супроводивши його хештегом #думайправильно.

На знімку співак йде вздовж схожої на фортифікаційну споруди-стіни з баштами. Віталій одягнений у білі кросівки, блакитні джинси, чорну футболку і чорне пальто, його голова не покрита головним убором. З аксесуарів можна помітити сонцезахисні окуляри й годинник.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Де саме зроблений знімок Козловський вказувати не став — у місці для геолокації просто зазначено "Місце сили".

Скріншот Instagram @vkozlovskiy
Скріншот Instagram @vkozlovskiy

На жаль, з щастям і матеріальності все не так просто - просто уявляючи себе багатим і щасливим цього стану не досягнеш.

Нагадаємо, Віталій Козловський вилив душу Сніжані Єгоровій про дитинство в рідному Львові: "Обзивали москалем".

Як повідомляв портал Знай.ua, Посивілого Віталія Козловського у день народження привітали з новим роком: "Дякую за життя".

Також Знай.ua писав, Віталій Козловський показав гарячу "пасію", українки не оцінили: "Крім ж*пи нічого".