Українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників публікаціями в своєму Instagram.

30-річна телезірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі нову фотографію, зроблену під час зйомки 2 сезону детектив-шоу "Маска" в Росії. Так, для участі в проекті Регіна постійно змінює зачіску та кожен раз приміряє на себе незвичайні образи. Нещодавно ведуча перетворилася на попелясту блондинку з коротким хвилястим волоссям.

"Трошки аніме 😜", - підписала кумедний знімок Тодоренко.

Варто зазначити, що не всім шанувальникам сподобалося перевтілення Регіни.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Навіщо такі дивні образи кожен раз?... ви така красива, навіщо вас так спотворюють... не розумію", "Ніііі 🤦‍♂️", "Регіна, у тебе таке гарне волосся 🔥 чому ти ховаєш їх під перуками?", "Не розумію сенс твоїх образів на другому сезоні", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналася, що на чоловіка Влада Топалова більше немає часу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко вирішила розповісти про всіх своїх чоловіків: "Міцно".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала, що робить їй дуже боляче.