Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно подруга президента Володимира Зеленського розмістила в соцмережі відео, на якому показала свою матір. У підписі до ролику Олена зізналася, що її батьки довго звикають до нового.

"Ой, Ленчик, я тут щось натиснула, і все зникло". Ви, напевно, теж чули таку фразу від своїх батьків...) З моїми таке іноді буває, вони починають надмірно хвилюватися, коли залишаються наодинці з сучасною технікою, і я часом ловлю себе на тому, що дратуюся, коли в сотий раз пояснюю, що боятися нічого - потрібно пробувати! Потім схаменуся, звичайно, і розумію, що час просто поміняв нас місцями... спочатку вони терпляче вчили нас читати, правильно тримати ручку і чистити зуби. І не ображатися на шнурок, який ніяк не хоче зав'язуватися, а спробувати ще раз...

Тепер коло замкнулося. Вони не встигають за нами, за часом, за технологіями. Їм хочеться бути сучасними і в той же час йти по життю в комфортному для себе темпі", - написала Кравець.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець вперше розповіла про хворобу: "Настав час поговорити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець замаскувалася під Тіну Тернер: хоче перевершити Єфросиніну.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець розповіла, на що підсіла: "Змушена зізнатися".