Відома американська модель Емілі Ратаковскі "таємно" стала мамою та нарешті показала свого первістка.

Американська супермодель і актриса Емілі Ратаковскі нарешті поділилася радісною подією з шанувальниками - вона вперше стала мамою чарівного хлопчика.

Малюк Емілі Ратаковскі і її чоловіка Себастьяна Беар-Маккларда з'явився на світ 8 березня, однак ці кілька днів зіркова пара тримала радісну новину в таємниці. І лише на третій день після пологів Емілі зважилась розказати про це всім.

На своїй сторінці в Instagram Ратаковскі показала, як годує дитину грудьми - модель опублікувала фото з сином на руках.

Модель Емілі Ратаковскі народила хлопчика, якого назвала Сильвестром. На особистій сторінці в Instagram знаменитість показала, як годує дитину грудьми.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У коментарі до фото модель розповіла, що первістка назвали Сильвестром. Емілі зазначила, що син з'явився на світ у "найбільш сюрреалістичний, красивий і наповнений любов'ю ранок в моєму житті".

Емілі Ратаковскі з первістком, фото Instagram
Емілі Ратаковскі з первістком, фото Instagram

До слова, Емілі Ратаковскі вийшла заміж у лютому 2018 року. Її чоловік 30-річний Себастьян Беар-Макклард – актор, продюсер і партнер у кінокомпанії Elara Picture.

Про те, що вона вагітна, супермодель оголосила в мережі та поділилася оголеним фото, бувши вже при надії.

Нагадаємо, вагітна Емілі Ратаковскі повністю оголилася

Як повідомляв портал Знай.ua, вагітна Ратаковскі показала останнє фото з дитиною

Також Знай.ua писав, вагітна Емілі Ратаковскі знялась в розкішній фотосесії для Vogue