Днями стало відомо, що найближчим часом почнеться робота над продовженням культової серії фільмів про "Гаррі Поттера". Про це заявив гендиректор компанії WarnerMedia Джейсон Кіллар.

"Є така штучка під назвою "Гаррі Поттер", яка є однією з найулюбленіших франшиз. І ми неймовірно вдячні за те, що можемо співпрацювати з Джоан Роулінг, і в цьому є багато позитиву і потенціалу", - заявив Кіллар на конференції з інвесторами.

кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science
кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science

У той же час не всі з "зіркового касту" з'являться в сиквелі. За інформацією порталу We Got This Covered, студія Warner Bros. обговорює новий проект з акторкою Еммою Уотсон, яка зіграла Герміону Грейнджер. Однак зірка не поспішає з відповіддю, тому у фільмі може з'явитися інша акторка.

Представники студії побоюються, що без Емми Уотсон фільм буде не такий успішний, а фанати поттеріани можуть розчаруватися. Але навіть при такому розкладі у них залишиться одна перевага: акторці на заміні можна платити в рази менше, що значно скоротить витрати на виробництво сіквелу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Гаррі Поттер повертається: на HBO Max з'явиться серіал про юного чарівника.

Як повідомляв портал Знай.uа, Емма Уотсон вирішила на невизначений час відмовитися від роботи в кіно заради відносин з 30-річним бізнесменом Лео Олександром Робінтоном.

Також портал Знай.uа писав, що Рон з Гаррі Поттера обіцяв повернутися: Руперт Грінт розбурхав фанатів заявою.