Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram нову публікацію, в якій показав, як приготувати смачні млинці на сніданок з різноманітними начинками.

"Млинці ін да хаус. Тут охрініти як важливі пропорції. Дивіться відео, я там все розповідаю. Вам треба тупо повторити за мною. Але яйця фігачте об лоба за бажанням.

Начинки:

Курка + журавлина + чорний шоколад

Банан + сметана + кунжут

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Гарбуз + яблука + лісові горіхи + мед

Печериці + вершкове масло + червоне вино (обсмажуєте та тушкуєте у вині)", - написав Клопотенко.

"Я сміялася до сліз, дякую за мега позитив, дуже заряджає, і я напевно ще не один раз буду дивитися і також сміятися", "Ось енергія, аж ковбасить 🔥 дякую ❤️", "Яка експресія🔥", "Клас, дякую за ідеї для начинок. Незвичайне поєднання курка і чорний шоколад, треба поекспериментувати", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир".

Нагадаємо, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан: "Зараз навчу вас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Клопотенко нагадав про старовинну українську страву: як борщ, тільки шпундра.

Також портал Знай.uа писав, що приготувати на вечерю: Клопотенко показав спагетті з мітболами в томатному соусі.