Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив у соцмережі Instagram нову публікацію, присвячену першому випуску програми "Як вийти заміж".

Так, відомо, що в першому випуску, який відбувся в четвер, 11 березня, з'явилися "холостяки" Макс Михайлюк, Михайло Заливако і фіналіст "Холостячки" Олексій Тригубенко.

Також на шоу прийшли деякі учасниці 11 сезону "Холостяк". Решетник вирішив закарбувати зустріч з дівчатами і розмістив з ними відео в соцмережі.

"Дякую, що ви були з нами 👏 Завтра о 19:00 продовжимо, до зустрічі 🕺", - зазначив Григорій.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Було круто 🔥🔥", "Классс 🔥 Найкращий 🔥🔥🔥🔥 Завжди і скрізь!!!!", "Як завжди, цікаво, круто і глядачі заінтриговані! Чекаємо на продовження. А ще більше на наступний випуск в п'ятницю 😉👍🔥🌹🌹🌹🌹🌹", - написали коментатори.

    Раніше ми писали про те, що "холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі: "Не встигла схуднути".

    Нагадаємо, дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника показала фігуру після третіх пологів: "Ідеал".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник вразив схожістю "холостяків" Михайла Заливако і Макса Михайлюка: "Вони що брати?"

    Також портал Знай.uа писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві: "Людей дурила в Чернівцях".