Аліна Гросу зізналася, як участь в шоу "Маска" вплинула на її стосунки з Олею Поляковою.

Під час відвертого інтерв'ю з ведучими програми "Ранок з Україною" популярна українська співачка і актриса розповіла, з якими складнощами зіткнулася в шоу "Маска" і як змінилося її ставлення до зоряного детективу Олі Поляковій після коментарів зірки.

Аліна Гросу, фото Instagram
Аліна Гросу, фото Instagram

Аліна Гросу в образі красуні Рози в гіпершоу "Маска" вразила всіх. Артистка кожен раз дивувала зміною вокалу, цікавими загадками про себе та інтригуючими відповідями.

Сама ж співачка зізнається - їй дуже приємно було чути гарні відгуки про виступи на проєкті, особливо вразили коментарі детектива Полякової.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Аліна Гросу на "Ранок з Україною", скрін з відео
Аліна Гросу на "Ранок з Україною", скрін з відео

"Я просто в шоці, скільки хороших слів сказала про мене Оля Полякова, я відразу ж розтанула, коли це почула! Звичайно, крім «Бджілки», коли вона намагалася процитувати мою пісню словами «Я бджілка, бджілка, бджілка, я зовсім не ведмідь» - наплутала текст. Але інше було дуже приємно чути, і взагалі я кайфую від цього. Оля просто прекрасна!" - прокоментувала Аліна Гросу.

Нагадаємо, Оля Полякова пореготала над "бджілкою" Аліни Гросу і отримала жорстку відповідь

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу анонсувала новий альбом

Також Знай.ua писав, Аліна Гросу поділилася кадром з коханим Романом Полянським