У свої 23 роки Кайлі Дженнер встигла заробити мільярд доларів на власному бренді, народити доньку Стормі від репера Тревіса Скотта, засвітитися в реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" і стати найпопулярнішою дівчиною в соцмережі Instagram.

Аудиторія знаменитості зросла до 220 мільйонів і з часом тільки збільшується. Зі своєю армією шанувальників американська телезірка часто ділиться моментами з життя, результатами фотосесій і бекстейджами.

Кайлі Дженнер, фото Інстаграм
Кайлі Дженнер, фото Інстаграм

Так, буквально недавно Кайлі Дженнер розмістила в соцмережі дивну фотографію, на якій аккаунт Officialcelebritea виявив явні ознаки фотошопу. На опублікованому знімку можна помітити дивну форму чорного баскетбольного м'яча. Зате талія Дженнер сильно зменшилася.

"Пунктирне жовте коло накладено, щоб показати, якою була б правильна форма баскетбольного м'яча (ідеальне коло), якби Кайлі не редагувала свою талію", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кайлі Дженнер, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер показала, який манікюр роблять мільярдерки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кендалл Дженнер підвів фільтр, який робить її стрункішою: талія роздулася.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом після 6 років шлюбу: офіційно.