Охоронець врятував свого колегу від наїзду некерованої фури.

Співробітник охоронної служби з російського Климовська врятував свого колегу за секунду до того, як фура без водія повністю розчавила сторожову будку, в якій той знаходився.

Про інцидент, що стався в середу, 10 березня, повідомляють російські ЗМІ, а кадри порятунку стали об'єктом обговорення в мережі.

Як видно з відео, охоронець в останні секунди встиг попередити друга про біду, яка насувається. У фурі нікого не було — водій припаркував її та пішов.

Чому фура раптом рушила з місця - незрозуміло. Але головне, що всі живі. Охоронець зумів вчасно покинути сторожку завдяки миттєвій реакції свого колеги. От лишень будка - в друзки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, молодий українець загинув у ДТП у Словаччині: водія затиснула багатотонна фура

У Словаччині 10 березня, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю водія з України. На жаль, молодий чоловік загинув.

Як повідомляв портал Знай.ua, у горах під Львовом фура розчавила легковик

Також Знай.ua писав, фура розчавила натовп велосипедистів під Броварами