Російська співачка Лоліта Мілявська, яка вже п'ять разів виходила заміж і розлучалася, повідомила про чергове "весілля".

Відповідна публікації була розміщена у розділі сторіз на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

Річ у тім, що останнім часом Лоліта активно підкорює театральну сцену, тому вона й анонсувала спектакль "Женитьба" за своєї участі.

"Одружили @lolitamilavskaya Дякую, що покликала цього разу. Сподіваюся, не в останнє", — жартує про виставу одна з подруг співачки у сторіз, яку репостнула сама Лоліта.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Річ у тім, що Мілявська за своє життя виходила заміж п'ять разів і п'ять разів розлучалася. Найтривалішим і найбільш тривалим був третій союз — з шоуменом Олександром Цекалом. А ось другий і п'ятий шлюб Лоліта називає фіктивним.

Останнє розлучення, з тенісистом і фітнес-тренером Дмитром Івановим, мало місце минулого 2020 року. Після 10 місяців судової тяганини й взаємних звинувачень у медіа (так, Мілявська говорила навіть про спробу її отруєння), зірці все ж довелося піти на значні поступки, щоб розірвати шлюб.

Нагадаємо, Розлучена Лоліта несподівано посвіжіла й схудла: "Зробила ліпосакцію"

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта раптово стала на захист жінок від домашньої каторги: "Не хочу стояти біля плити"

Також Знай.ua писав, "Одруження" Лоліти: Мілявська похвалилась букетом від улюбленої жінки