Фіналіст проекту "Холостячка" прийшов на пост-шоу "Як вийти заміж" і давав поради новому "Холостяку" України Михайлу Заливако і розповів про це в Instagram.

На романтичний проект" Холостяк-11 " за серце Михайла Заливако прийшли боротися 30 красунь. І Жодну з них він не вигнав з першої вечірки і вирішив поспілкуватися з кожною.

"Сьогодні було пост-шоу "Як вийти заміж", і я відчуваю відповідальність за те, що був у студії на місці експерта))", - пише Тригубенко.

До посту Льоша опублікував фотографії зі студії пост-шоу, де позує в сірих брюках і темно-синьому піджаку поруч з ведучим Гришею Решетником, новим "Холостяком" Михайлом Заливако і колишнім учасником проекту Максом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники були дуже раді тому, що Льоша з'явився в якості експерта на пост-шоу і відзначили, що приємно було спостерігати за ним в кадрі і він говорив дуже цікаві речі. Вони сказали, що навіть через екран відчували його позитивні флюїди.

" дуже цікаво було, Ти молодець, все говорив тактовно і в тему🔥 смак в одязі дуже подобається, все шикарно!!!", "Там де є Ти, все проходить на вищому рівні🔥 🔥 🔥"," світлі однотонні класичні сорочки ваше все", " ви найпозитивніші і кращі !!! Позитивні флюїди через екран 😍", "Які солідні мужчини😍🔥 Просто словами не описати, особливо Вас,Олексію☺️ Щодо пост-шоу,то було дуже цікаво", "Коли ти спати встигаєш?) ", "Дуже приємно за всіма вами спостерігати, але хотілося б тебе більше бачити на ТБ", "Вам це все гармонійно, ніби в своєму середовищі) будете великим, не дарма тренировочки публічного життя) з сорочкою не все так погано, навпаки в цій непафосності чоловічий шарм, а буде ще краще попереду, розберетеся❤️", "дивилася пост - шоу, ви з Гришею такі класні, а особисто моя думка - то учасниці і Холостяки не дуже ☺ Льоша, побільше б тебе на ТБ❤️", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.